ANGAŽIRAJTE NAS

Želite osvježiti ponudu Vašeg lokala?

Ukoliko vodite lokal, sigurni smo da ponekad imate mirnu večer s ne previše gostiju. Pub kviz može oživiti atmosferu, a vjerojatno i privući nove goste. Osiguravamo iskusno osoblje koje je vodilo mnogo pub kvizova, pažljivo probrana pitanja prilagođena tipu posjetitelja, papirnate obrasce za upisivanje odgovora i što je najvažnije: promociju Vašeg lokala preko naših kanala.

Pub kvizovi obično traju do 2 sata. Mogu početi ranije ili kasnije navečer, ovisno o Vašim potrebama.

S Vaše strane od tehničke opreme očekujemo mikrofon za voditelja kviza. Projektor je poželjan, ali ne i neophodan. Nagrade za najbolje igrače također su poželjne, a praksa pokazuje da su besplatne konzumacije na šanku najbolje na tom polju.

Ako želite provjeriti kako to izgleda u praksi, najbolje je doći petkom u 20 sati i zagrebački SC na prvi kat gdje redovito igra 30-40 peteročlanih ekipa. Ne obećavamo da će u Vašem lokalu biti toliko igrača, ali uz obostran trud oko promidžbe i dobre atmosfere igrači će se vraćati ponovno na kviz, dolazit će novi, a promet na Vašem šanku povećat će se.

Obratite nam se s povjerenjem!

 

Želite zabavan event za Vaše zaposlenike ili poslovne partnere?

Ako organizirate npr. konferenciju, team building ili slično, velika je vjerojatnost da to radite iz razloga da se ljudi međusobno bolje upoznaju i povežu. Kviz je forma koja to radi savršeno. Kao i kad se radi na projektu, svaki član tima ima nešto u čemu je dobar i u čemu je lošiji, ali kviz je zabava, a nije posao. Za nas je kviz posao, da budemo precizni.

Naš iskusni tim dolazi na Vašu željenu lokaciju s ciljano odabranim pitanjima, a unaprijed se s Vama dogovaramo oko tema koje se preferiraju. Pitanja sastavljaju autori s petogodišnjem iskustvom sastavljanja pub kvizova, a neki od njih sastavljaju i za televizijske kvizove.

Zašto umjesto bowlinga ili paintballa ne probati kviz?