Rijeka

Rijeka-pub-kviz-logo-300x211

Klub mladih Rijeka (Erazma Barčića 9/A, centar) – svake nedjelje u 19 h

Rijeka pub kviz održava se od veljače 2012. godine u organizaciji ekipe Rezident Hipstera (Nikola, Riba, Tedi i Tamara). Kviz se do sada održavao u prostorima kluba Tunel i broda Marina, a trenutno je u prostorima Kluba mladih. Kviz se održava svake nedjelje u 19 sati, a sudjeluje otprilike 20-ak stalnih ekipa. Kotizacija je 10 kn po igraču, a cjelokupni iznos ide u nagradni fond koji dobiva pobjednička ekipa. Kvizovi su najčešće općeg znanja, a ponekad su tematski (o hrani, sportski, božićni…) i rade ih više-manje sve ekipe naizmjenično. Često se igraju humanitarni kvizovi, pa se do sada igralo za dječje domove, Sigurnu kuću, napuštene životinje, beskućnike, siromašne itd.

RiverPub Rijeka (Supilova 12) – svake srijede u 20:30 h

Održava se od prosinca 2014. Ekipe broje 4 do 6 članova, a kotizacija ne postoji. Prijave idu u FB inbox jer je prostor za igranje skučen. Nagrade su sa šanka. Kviz je obično tematski: Oscari, Amerike, svjetski ratovi, sport, TV-serije, Nova godina i blagdani… Teme se biraju među onima koje predlažu igrači.

Bačva Tuesday Quiz (Dolac 8) – svaki drugi utorak u 20/21 h (provjeriti na fb)

Ekipa se smije sastojati od 4 igrača, a može i više (5-6), ali onda se odričete eventualnih nagrada (savršeno za one koji prvi put dolaze). Kotizacija od 10 kn po igraču, nagrade za najuspješnije, predzadnje i one s najboljim imenom. Rubrike: Šta daaa?, Mo’š se slikat, To je i ona rekla, a uz 2 obična Kvizonža i jedan Kvizonž ABCD, Prevare69 i JB/BJevi, kao i Anagrami.

Odgovori